Nattliv

Nattliv Tallinn – det bästa sättet att beskriva Tallinns euforiska nattliv är med orden: fantastisk medryckande. Därför är det inte så konsigt att Tallinn kallas för “Baltikums Las Vegas”. Det är helt enkelt roligare att festa och ha roligt i nattlivet i Tallinn.

New York Times utnämnde Tallinn till en av världens bästa partystäder och även modemagasinet Vogue höjde utelivet till skyarna.

Utelivet i Tallinn ger dig alltid en pub, bar, lounge eller nattklubb i din smak, året om, 7 dagar i veckan. På vintern kan du slänga dig in i en pulserande het nattklubb för att värma dina partysinnen och under sommaren kan du kyla ner dig med kalla drinkar på en stekhet partyterass.

Nattklubbarna i Tallinn håller öppet från 20.00 fram till 05.00 – 06.00 på morgonen vilket lär glädja dig som är en outtröttlig partyperson. Om du gillar mainstream klubbar ska du hålla dig till Tallinns centrala delar och gamla stan. Om du gillar mer alternative klubbar, barer och lounger ska du bege dig till den bohemiska stadsdelen Kalamaja där du där kan festa till elektronisk undergroundmusik.

Om du vill ha sällskap av en personlig nattlivsguide i Tallinn kan du kontakta oss. Vår personliga nattlivsguide kommer se till att du får den bästa tänkbara upplevelsen i Tallinns nattliv.

Är du sugen på att veta mer om de bästa nattklubbarna, loungerna och pubarna i Tallinns uteliv? Kontakta oss. Vi ser till att du får en grym upplevelse när du upptäcker nattlivet i Tallinn.

Med andra ord bli det ” All-In i Tallinn!”

Nattliv Tallinn – de bästa nattklubbarna:

1. Klubi Teater

Klubi Teater är en glamoröus nattklubb mitt i Tallinn city. Klubben har fantastiskt lyxig inredning med historisk design från 1926. Klubi Teater är populär bland åldrarna 25 – 45 och passar perfekt för dig som föredrar lyxig partyatmosfär och  kommersiell popmusik. Klubi Teater har öppet Fredag och Lördag från 23.00 – 05.00. Strikt dresscode gäller. Vi rekommenderar Klubi Teater om du föredrar klubbar i Tallinn nattlivet med en mer exklusiv känsla.

Nattliv Tallinn
Nattklubb Teater Tallinn

http://www.klubiteater.ee

2. Seif

Seif hette tidigare Vabank och är belägen i en majestätisk före detta banklokal. Klientelen består av stiliga partymänniskor mellan åldrarna 25 – 45. Musikmässigt spelar Seif den senaste popmusiken blandat med modern housemusik. Dessutom uppträder många kända lokala och internationella artister på Seif.

Seif håller öppet varje fredag och lördag mellan 23.00 – 05.00.

Nattliv Tallinn
Nattliv Tallinn

https://seifclub.ee

Vill du festa som VIP i Tallinns nattklubbar?

  • Gratis VIP-inträde för dig och dina kompisar på Tallinns bästa nattklubbar.
  • VIP-bord på  de bästa uteställena i nattlivet i Tallinn.
  • Välkomstdrinkar

Låter det intressant?

Maila vår nattlivsguide på toomas@guideitallinn.se för mer info om hur du kan festa som VIP i utelivet i Tallinn.

Vill du festa som VIP i Tallinn?